به گزارش ایرنا, 'زهرا سجادی' پنج شنبه شب در كنگره ملی حضرت زینب (س) در قم افزود: باید برای دسترسی به یك نقشه اجرایی نظریه ها مبانی دینی در خانواده ها الگوی متعالی خانواده و زن از این مبانی دینی استخراج شده و با نظریه پردازی در راستای آن الگویی اجرایی و عملی تدوین شود.
وی ابراز داشت: شناخت ویژگیهای شخصیتی حضرت زینب (س) برای جامعهای كه الگوگیری از آن حضرت را افتخار می داند بسیار ضرورت دارد.
وی گفت: تنها حدود سه ماه از زندگی سراسر درس حضرت زینب(س) در اطلاعات تاریخی موجود است و بیشتر ابعاد زندگی آن حضرت از دیدگان همه مخفی مانده است.
سجادی افزود: اگر حضور سیاسی، فرهنگی، اعتقادی و معرفتی حضرت زینب (س) در كربلا نبود كتاب عاشورا و زیباییها و حقایق كربلا به ثمر نمینشست.
معاون مركز امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با اشاره به اینكه تاریخ قطعا از زندگی حضرت زینب(س) در دوران كودكی، نوجوانی، تبعیت از ولایت آن حضرت مسكوت نیست, افزود: باید برای دستیابی به تمامی ابعاد زندگی آن حضرت یك فراخوان فرا ملی داده شود تا تمامی كتابخانههای سراسر دنیای اسلام و شیعه تحت نظر علما بررسی شود و این مطالب مخفی ظاهر شوند.
سجادی افزود: برنامه و الگوی عملی زندگی حضرت زینب (س) نه تنها برای جامعه تشنه جمهوری اسلامی ایران بلكه برای دنیایی كه دچار حیرت شده و ناكارآمدی نظامها و ایدئولوژیهای مادی را لمس كرده, مورد نیاز است.
كنگره ملی حضرت زینب (س) روز پنجشنبه با پیام آیت الله 'لطف الله صافی گلپایگانی' از مراجع تقلید و با هدف تبیین ابعاد مختلف سیره حضرت و الگوگیری زنان جامعه از این بانوی بزرگ اسلام، در سالن اجتماعات مدرسه امام خمینی (ره) قم گشایش یافت.
این كنگره عصر پنج شنبه با ارایه مقالات برتر ادامه یافت و ظهر امروز جمعه با سخنرانی آیت الله حائری شیرازی و تجلیل از مقالات و آثار برتر بكار خود پایان می دهد.
ك/2/7408 / 556/320